Výrobky z bramborového škrobu
Maltodextrin 0-60, X, X-30, X-50, X-70
Rozdělení dle dextrózového ekvivalentu
Stabilizátor, pojivo, nosič barvy a aroma, plnidlo, filmotvorná a potahující látka, antikrystalizační prostředek, energetická složka tekutých diet v medicíně, používá se jako náhrada olejů a tuků.
Solvarin EB
Zahušťovadlo např. do majonéz, salátových zálivek a směsí na přípravu krémů.
Bobtnavý bramborový škrob (Solvarin AB)
Zahušťovadlo pro intenzivní vázání vody.
Solvarin M 30
Zahušťovadlo, vodu vazný prostředek, proti tuhnutí jemných sypkých hmot – např. cukr.
Solvarin 1211 TM (Oxamyl 1211 TM)
Nízkoviskozní stabilizátor (vodu vazný prostředek) – do polévek, omáček a cukrářských krémů.
Výrobky z pšeničného škrobu
Solvarin EP
Zahušťovadlo a stabilizátor roztoků s nízkým pH – např. majonéza a dressing. Dále u vysokého mechanického a tepelného namáhání – např. kečup, sterilovaná jídla.
Bobtnavý pšeničný škrob (Solvarin AP)
Zahušťovadlo pro směsi s nutností regulovaně vázat vodu a disperzně stabilizovat.
Solvarin MP 30
Zahušťovadlo s násladlou chutí do těst, krémů, směsí na krémy, do majonéz a dressingů.
Výrobky z kukuřičného škrobu
Solvarin AK (Bobtnavý kukuřičný škrob)
Zahušťovadlo směsí s nutností vázat vodu a prodlužovat trvanlivost – majonézy, krémy, těsta.
Solvarin EK
Vodu vázající prostředek do majonéz a salátových zálivek, je středně stabilní při mechanické námaze.
Solvarin MK 20
Pojidlo, zahušťovadlo a protihrudkující přísada v potravinářském průmyslu.
Instantní mouky a další produkty
Instantní kukuřičná mouka
Cukrářství – zahušťovadlo, stabilizátor, nosič plasticity (krémy, těsta)
Pekařství – do nádivek (mák, tvaroh, marmeláda) a těst
Masný průmysl – neutrální nosič (soli, koření, aromata) – paštiky, párky, salámy…
Instantní rýžová mouka
Zahušťovadlo a stabilizátor při zachování ideální plasticity. Mechanická a tepelná odolnost – cenná při zmrazování.
Instantní pšeničná mouka
Zahušťovadlo pro přípravu kaší, pomazánek, placek atd.
Neutrální zahušťovací hmoty
Zahušťování potravin i bez teplené úpravy – například jako polotovar k přípravě škubánků v prášku, díle jako pojivo do tablet.